Мъже или жени – какъв е изборът на Емили Ратайковски

С всяко следващо дейстие напоследък, Емили Ратайковски ни обърква все повече. Моделът не спира да се появява с нови и нови мъже, с които твърди, че няма връзка. 
Последният, за когото се заговори е Хари Стайлс. Емили Ратайковски продължава да твърди, че “все още не мисли” за мъже – дори след като беше забелязана да се целува страстно с Хари Стайлс в Токио.
“Има милион безумни, неточни неща за моите връзки, които се твърдят, каза моделът пред Los Angeles Times в интервю, публикувано в четвъртък, 6 април. “Определено все още не мисля за момчета. Въпреки че, да. Знаеш ли, понякога нещата просто се случват”, споделя още моделът. 
Супермоделът показа сдържано отношение към нея и Стайлс, въпреки че двамата бяха забелязани да се натискат без ни най-малко притеснения в японския метрополис, където носителят на Грами изнесе последователни концерти като част от своето Love on Tour.
Въпреки че 29-годишният Стайлс мълчи относно въпросното горещото видео между двамата, източник казва пред Us Weekly миналия месец, че Хари “винаги е бил много привлечен от Емили”.
Въпреки че бившият певец на One Direction беше “развълнуван” от “свързването” с Ратайковски, според близък до него човек, романсът им може да не продължи, защото Емили те търси връзка, а се наслаждава на живота и граби с пълни шепи от него на фона на развода си със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард.
“Емили не търси нищо сериозно”, казва източникът. “Тя просто се опитва да живее най-добрия си необвързан живот и да се забавлява.”
Актрисата от Gone Girl обаче наскоро намекна, че тя и Стайлс може да излизат от по-дълго време, отколкото е известно на обществеността. “Току-що започнах да се срещам с някого, когото мисля, че харесвам, така че това е различно”, казва моделът в епизода на 9 март на Going Mental With Eileen Kelly, който беше пуснат две седмици преди епичниата целувка с нея и изпълнителя на “As It Was”. С две думи, Емили Ратайковски продължава да ни държи под напрежение и сме все така объркани и неразбиращи какво точно се случва в личния ѝ живот. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Верни ли са слуховете за раздяла между Венсан Касел и Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. Дали ще се появят на модно събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи снимки в социалните мрежи – те винаги изглеждаха много привързани. Затова е наистина изненадващо да разберем за зародилите се слухове […]

Subscribe US Now