Юлиан Вергов и Владо Карамазов – 15 години по-рано

Преди 15 години в Народен театър “Иван Вазов” за пръв път се поставя постановката “Идеалният мъж”. Тя е от Оскар Уайлд по режисура на френския актьор и режисьор Тиери Аркур.
Наред с много други актьори, в нея тогава участват и Владимир Карамазов и Юлиан Вергов.
И въпреки, че голяма част от актьорския състав през годините се е променил, постановката продължава да е част от програмата на театъра след толкова години и в нея продължават да играят Вергов и Карамазов.
Точно този факт реши да ни припомни и Юлиан Вергов, който наскоро публикува снимка от гримьорната преди 15 години, когато са започвали репетициите на “Идеалният мъж”.
“Първата ни среща с режисьора Тиери Аркур през 2007 г., когато започваха репетиции на “Идеалният мъж” от Оскар Уайлд”, написа актьорът под кадъра, като нагледно демонстрира (ако има забравили), как са изглеждали двамата с колегата му Владо Карамазов преди повече от десетилетие.
Съдейки по коментарите под снимката, почти всички от феновете им смятат, че не са се променили много.
“Щастливи са мъжете, които остаряват като катедрали, не като галоши. Клише е, но и истина. Бъдете здрави”, дори написа една от последователките на Юлиан Вергов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Ето къде се появи Лоренцо след като бе обявен за общодържавно издирване СНИМКИ

Скандалът със сина на Софи Маринова – Лоренцо, който бе обявен за международно издирване, като че ли се потуши. Ще излезе вярна информацията, че певицата е дала целия си хонорар от големия концерт в “Арена Армеец” с Ку-ку бенд, за да откупи свободата на сина си.  Лоренцо бе обвинен в […]

Subscribe US Now