Изненада! Ето къде се появи Лоренцо след като бе обявен за общодържавно издирване СНИМКИ

Скандалът със сина на Софи Маринова – Лоренцо, който бе обявен за международно издирване, като че ли се потуши. Ще излезе вярна информацията, че певицата е дала целия си хонорар от големия концерт в “Арена Армеец” с Ку-ку бенд, за да откупи свободата на сина си. 

Лоренцо бе обвинен в трафик на мигранти и след това обявен за общодържавно издирване. Няколко дни нямаше никаква вест за младежа, а мобилният му телефон не бе включен. А Лоренцо най-изненадващо се появи на оживено място и породи любопитни въпроси. 

Няколко дни Лоренцо пазеше пълно мълчание по повод обвиненията на хванат от полицията мъж, който превозвал мигранти. Той натопил Лоренцо и че изпълнявал негови поръчки. Софи и Лоренцо мълчаха по темата, докато намерят вратичка как да потулят нещата и “маминото синче” да не прекара най-хубавите си години зад решетките. 
Явно са успели да намерят пролука, тъй като Лоренцо излезе с оправдание, че няма нищо общо, бил е разпитан и толкова. Не се знае дали свидетелят е променил показанията си в полза на сина на Софка. 

Но самият Лоренцо вече се разхожда на свобода необезпокояван. Първата му поява след скандала беше на концерта на майка му по повод 25 години на сцена. Той е бил плътно до нея зад кулисите, а екипът на Маринова не спирал да дава съвети на палавия младеж, който явно е тръгнал по грешен път, но с намерението да изкара бързи и лесни пари./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ! Свалиха Галин от самолета за Абу Даби, а причината е повече от скандална

Тийнидолът Галин не успя да излети за Абу Даби, както беше планувал за мечтаната ваканция. Изпълнителят на “Дилема” изпадна в нервна криза след случилото се и невъзможността да отлети.  Наш репортер се свърза с талантливия изпълнител, за да научим повече подробности за случилото се на Летище София.  “Не ме пуснаха […]