Когато Кая Гербер целува страстно Остин Бътлър

Кая Гербер и Остин Бътлър бяха уловени в интимен момент веднага след края на тазгодишната церемонията по връчването на наградите Златен Глобус.

И ако Кая целува страстно своя приятел, то има защо – Остин не само бе номиниран, но и спечели в категорията “най-добър актьор в драматичен филм” за участието си в “Елвис”.
Въпреки че Кая не присъства на самото събитие, тя се срещна с Остин веднага след шоуто. Двамата бяха забелязани да обменят страстни целувки по време на афтърпартито, последвало официалното раздаване на наградите.
Голямата вечер на Остин и Кая се случва непосредствено след ваканцията, която и двамата прекараха в Мексико със звездните родители на момичето – Синди Крауфорд и Ранде Гербер. Остин се присъедини към известното семейство за годишната им ваканция и неведнъж той и Кая бяха видени да се любуват на слънчевите лъчи на красивите мексикански плажове.
Остин и Кая са заедно вече повече от година. Те започнаха да се срещат в края на 2021 г., след като моделът се раздели с бившия си приятел Джейкъб Елорди. Остин пък, от своя страна имаше връзка с Ванеса Хъджънс в продължение на осем години преди раздялата им през 2020 г., която се случи, докато той снимаше филма “Елвис” в Австралия.
И ако Остин и Кая в началото бяха сдържани и не искаха да афишират връзката си, напоследък те все повече показват публично любовта си. В края на март, 2022 г. те се появиха на първото си официално събитие като двойка. И, явно, отношенията им все повече се задълбочават.
Освен всичко останало Остин е получил и одобрението на родителите на Кая, според близки източници. Дори нещо повече – те го обичат толкова, колкото и тя, което означава изключително много за нея, пише HollywoodLife.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившият на Деси Слава се уреди с нова работа, вече е... СНИМКА

Голямата любов на поп фолк певицата Деси Слава – ММА боецът Светозар Савов, с когото звездата имаше бурен роман, вече работи като рехабилитатор, след като приключи официално със спортната си кариера. В момента ексспортистът е част от екипа на Университетска многопрофилна болница за активно лечение “Канев” АД в Русе и по всичко изглежда, че […]