Луксът, в който Джорджина Родригес лети (и показва на всички)

В социалните мрежи Кристиано Роналдо и семейството му всячески демонстрират високия си стандарт на живот. Наскоро футболистът сподели снимка на четириместен кабриолет Rolls Royce Dawn, който получи за коледните празници от половинката си Джорджина Родригес. А той, от своя страна, й връща жеста с пътешествие до Саудитска Арабия – с луксозен частен самолет.
Всъщност, пътуването на Роналдо до арабската държава е служебно – след трансфера му в Ал Насър през декември, миналата година. Но защо това да не е и повод да заведе и семейството си там… При това, потопено в толкова разкош и стил.
На снимките, направени по време на частния полет и публикувани в Instagram, 28-годишната Джорджина лежерно се е разположила – ту на меките кресла на самолета, ту на разкошната спалня. Облеклото ѝ е семпло и удобно, а спортният стил е компенсиран от скъпи бижута по ръцете и шията. Чантата Louis Vuitton, разбира се, също демонстрира престиж.
Пътуването на семейството е дни преди дебюта на Кристиано за Ал Насър, след напускането му на Манчестър Юнайтед през ноември. Договорът, който португалската футболна икона подписа, е за една от най-големите суми в историята на спорта. Според държавните медии на Саудитска Арабия Кристиано ще печели 173 милиона британски лири на година, пише Мetro.
“Щастлив съм, че постигнах всичко, което си поставих като цел в европейския футбол. Чувствам, че сега е подходящият момент да споделя опита си в Азия. Очаквам с нетърпение да се присъединя към новите си съотборници и заедно с тях да помогна на клуба да постигне успех”, сподели наскоро футболната звезда.
Според Daily Mail Кристиано печели 20 милиона паунда на година по време на втория си престой в Манчестър Юнайтед.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда синът на Мария Шарапова

В началото на 2018 г. за пръв път се заговори, че след връзката ѝ с Григор Димитров, Мария Шарапова отново е намерила любовта в лицето на Александър Гилкс – британски бизнесмен, който търгува предимно с произведения на изкуството. А почти три години след началото на връзката си, влюбените ни съобщиха, […]