Гала започва да уволнява наред, ето кой е застрашен

След като от години се говори, че има проблеми с панелистите в предаването си, Гала май най-накрая е получила реален шанс окончателно да се отърве от тях.

За това намекна самата водеща в последното издание на “На кафе” за миналата година. Тя обяви, че колегите й карат последен сезон в нейното шоу. Все още не е ясно дали е казала истината, или си е направила безвкусна шега в ефир. 

Повод за изказването на Гала, че панелистите няма да работят в “На кафе” от следващия тв сезон, стана гостуване на актрисата и драматург Здрава Каменова в шоуто на Нова тв на 30 декември. Театралката представи хумористични сценарии за новогодишни професионални купони. Панелистите, издокарани в празнични тоалети, бяха подредени пред маса с питиета и уж се опитваха да се усмихват, но не изглеждаха като хора, които се забавляват, пише “Уикенд”.

“Ама вие… така… като на парти на финансисти малко!”, закачи ги Здрава Каменова.

Гала веднага реагира на думите й със стряскащото изречение: “Това им е последен сезон панелисти! То е пенсионерско парти”, обясни водещата.

Тези думи бяха изречени с широка усмивка и така и не стана ясно дали панелистите наистина са на доизживяване в “На кафе”, или русокосата водеща на шоуто просто е изтърсила пред камерите първата глупост, която й е дошла на ума.

Единствената, която й отговори, беше Кристина Патрашкова. “Няма такива неща! Наздраве!”, каза тя. А Дарин Ангелов обясни, че не може да пие, защото вечерта има представление и трябва да е трезвен. Георги Блажев, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска не успяха да реагират на забележката.

Ако това действително е последният сезон на панелистите в “На кафе”, те би трябвало да имат още няколко месеца в ефира на Нова тв. За разлика от повечето други предавания, чиито сезони са есенни или пролетни, съответно започват през есента и приключват до Нова година, или тръгват в началото на пролетта и приключват в края на май, шоуто на Гала върви по схемата на актуалните предавания в Нова тв.

Това означава, че сезоните му започват през есента и продължават чак до лятото. В случай, че действително предстои уволнение на актуалните панелисти, това най-вероятно ще стане чак към лятната ваканция на предаването, която обикновено започва през юли.

Възможно е не просто да сменят членовете на панела, а целият панел да отпадне като елемент от шоуто. Паметливите зрители помнят, че той бе въведен в предаването едва преди няколко години. Преди това Гала водеше “На кафе” сама. Не е изключено шоуто да се върне към тази схема, която е по-евтина, тъй като спестява няколко заплати. Разбира се, напълно е възможно Гала просто да се е издънила с безвкусна шега с колегите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво предизвика възмущението на Лизо

Певицата Лизо не спира да отправя призиви към хората да спрат да коментират телата на знаменитостите. Темата не е нова за рап изпълнителката, която неведнъж е говорила нашироко за критиките, с които постоянно се сблъсква, когато става въпрос за тялото й. И явно, в началото на новата година Лизо е […]

Subscribe US Now