Какво предизвика възмущението на Лизо

Певицата Лизо не спира да отправя призиви към хората да спрат да коментират телата на знаменитостите. Темата не е нова за рап изпълнителката, която неведнъж е говорила нашироко за критиките, с които постоянно се сблъсква, когато става въпрос за тялото й.
И явно, в началото на новата година Лизо е усетила, че хората отново се нуждаят от припомняне.
Във връзка с това тя сподели кратко видео в своя Instagram профил, към което заяви: “Вечният дискурс, свързан с телата е официално изчерпан”. И побърза да добави, че хората би трябвало да се замислят повече, преди да пишат каквото и да е в социалните мрежи. Защото е уморена от крайни коментари от рода на: “О, боже мой, толкова си голям! Трябва да отслабнеш, за твое здраве” или пък: “Леле, ти си толкова малък, нямаш дупе или ц*** или нещо подобно.”
Така 34-годишната изпълнителка акцентира върху различните и често противоречащи си стандарти, които масите поставят на публичните личности, пише Yahoo!Life. А същевременно никой не се интересува в какво състояние са, дали се чувстват добре или не и какво преживяват.
Лизо не за първи път изразява желанието си хората да спрат да я определят спрямо нестандартната ѝ фигура. “Изтощително е”, сподели неотдавна тя пред списание Essence. И добави, че би трябвало да сме “неутрални” към телата на другите и да не съдим човек по визията.
А с днешна дата добавя: “Артистите не са тук, за да се впишат в определени стандарти за красота. Артистите са тук, за да правят изкуство. А по отношение на тялото си – аз ще правя с него каквото си искам.”
И няма как да не се съгласим с Лизо. Защото въпреки специфичната си физика, факт е, че тя се справя добре, с каквото и да се захване – не само е успешен изпълнител, но и собственик на своя марка бельо. А както може да се убедим – и силен инфлуесър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Опа! Младото гадже на Глория преди това бил в гореща връзка с Алисия

Глория дълго време не афишираше любовните си връзки и реши да го направи с най-неподходящия мъж. Това е младокът Добромир, който топли леглото й от няколко месеца и с когото тя посрещна Нова година в Лондон.           Вижте тази публикация в Instagram.         […]

Subscribe US Now