Станислав от “Хелс Китчън” разплака фенките, вече е…

Станислав Иванов от Перник, който спечели кулинарното шоу “Хелс Китчън”, както и голям брой неукротими обожателки, които следят всяка негова стъпка в социалните мрежи, наскоро ги накара да плачат. Причината е обяснима и изглежда вече няма връщане назад.

От днес той вече е женен мъж, защото вдига сватба с дългогодишната си половинка Божидара на морето в компанията на близки и много гости и приятели. Младоженците ще купонясват в Обзор, а иначе самият Станислав, както се знае, живее от години в Перник, но е родом от Ямбол.
Станислав от “Хелс Китчън” подмокри фенките с тези СНИМКИ 18+

Припомняме, че Станислав и Божидара се сгодиха миналото лято в Италия. След което разказаха с последни подробности как точно се е случило предложението, какви са били първите реакции и всичко останало.

Освен сключването на брак със своето момиче, перничанинът сбъдна и още една голяма мечта. Той вече се появява редовно на малкия екран в новия сезон на “На кафе” при Гала, където стана част от кулинарните спецове./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

По-рано тази седмица стана ясно, че Джо Джонас и Софи Търнър са взели решение да се разведат след само четири години брак. Новината дойде изненадващо, защото до момента нямаше признаци и изгледи за проблеми между двамата, като наскоро станаха родители за втори път. За случващото се между тях се разбра от […]

Subscribe US Now