Колко сериозна е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

За първи път се заговори, че Брад Пит се среща с Инес де Рамон през ноември миналата година – два месеца, след като стана ясно, че тя се е разделила със съпруга си Пол Уесли. През февруари актьорът от “Дневниците на вампира” подава молба за развод, като още същия ден вече бившата му съпруга пък подава своите документи.
Брад Пит и Инес де Рамон обаче явно не оставят проблемите от предишните си бракове да им попречат в изграждането на стабилни отношения помежду си. В началото на тази година източник на Us Weekly издаде, че двамата са “игриви” и се чувстват комфортно във връзката си. По думите му приятелите на актьора доста харесват новата му половинка.
Друг източник пък разкри през март, че децата на Брад Пит обаче все още не са се срещали с Инес де Рамон. “Връзката все още е сравнително нова, така че ще отнеме известно време, преди да се стигне до запознанството с останалата част от семейството”, уточнява източникът.
Оттогава обаче мина време и Us Weekly отново споделят как напредва връзката на Брад Пит и Инес де Рамон. Според източник на медията отношенията им стават все по-сериозни, като актьорът дори е събрал смелост да каже “Обичам те” на половинката си.
Въпреки че работният му график продължава да е все така натоварен, Пит явно е решен това да не попречва на личния му живот. И очевидно му се получава. Той може и да не планира да заживее с Инес на този етап, но пък е готов заедно да се отправят на пътуване, и то в Европа.
Източникът издава още, че тъй като актьорът обича архитектурата, винаги оглежда недвижими имоти и не е изключено да си хареса някой нов.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поредни върхове за Мария Бакалова

Преди около две седмици на профила на Мария Бакалова видяхме, че тя е пристигнала в Лос Анджелис с любимия си Валери Григоров. А вече ни е ясна и причината за това вълнуващо пътешествие. От 5 май на екран е “Пазители на галактиката Volume 3”, в който участва и българската актриса. […]