Емоционалната и предизвикателна роля на Ребел Уилсън

Доста сигурни сме, че любимата роля на Ребел Уилсън е последната ѝ. А именно – тази на майка.
В началото на ноември с пост в Instagram тя изненадващо сподели новината за раждането на момиченцето си Ройс Лилиан чрез сурогатна майка.
Ребел Уилсън нарече детенцето си “красиво чудо” и сподели, че дори не може да опише любовта си към него. “Особено много искам да благодаря на сурогатната майка, който я износи и роди с огромна благодат и грижа. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък”, написа тогава актрисата в поста си.
Преди тя да стане майка половинката ѝ Рамона Агума пък се погрижи да организира парти, на което да събере техни близки и приятели. Сега обаче вече двойката се е отдала на грижи за малката Ройс Лилиан.
В последното си интервю за Today Ребел Уилсън разказва повече за това как балансира майчинството и кариерата си и как раждането на дъщеря ѝ е променило живота ѝ.
Актрисата споделя, че още срязването на пъпната връв е бил моментът, в който е осъзнала колко невероятно и емоционално е преживяването. Тя не крие, че новият период от живота ѝ е и предизвикателен, но е благодарна за кариерата си, която ѝ позволява да издържа семейството си, пише E! News.
Явно на Ребел Уилсън ѝ се отдава постигането на златната среда. Изглежда, че се справя еднакво добре с всичко едновременно – и с майчинството, и с професионалните задължения, и с това да бъде все още отдадена на половинката си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елизабет Хърли ли е отнела девствеността на принц Хари

Мемоарите на принц Хари ще излязат на 10 януари. Един от особено любопитните моменти в книгата за всички фенове на кралското семейство е, че 38-годишният херцог на Съсекс говори за загубата на девствеността си в предстоящите си мемоари Spare. На фона на очаквания висок интерес към книгата на Острова, се заговори, че Лиз Хърли е […]

Subscribe US Now