Още една млада чалга звезда се тунингова, напълни пазвата с кубици силикон СНИКМКИ

Няма как да си в шоубизнеса и по-специално в чалга индустрията и да не си със силиконови гърди. Историята сочи, че това е първото нещо, в което трябва да инвестира една бъдеща фолк звезда. 

Едно от актуалните имена в бранша се престраши да легне под ножа и да бъде достойна конкуренция на колежките си, които щедро си показват прелестите в клиповете. Новата гръдна обиколка на девойката събра всички погледи, а последователите й рязко се увеличиха. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by DESSITA♪ (@dessitax)

С нови гърди се хвали младата надежда от музикалния лейбъл на Галин – Десита. Новите си цици тя показва в песента “Нашата”, която е общо парче на Галин и всички негови артисти, а за музиката е броил 20 бона на румънския хитмейкър Кости Йонита. 
Преди няколко седмици профилът на Десита в Инстаграм беше разбит, но с помощта на специалист успя да си го върне и отново да спами социалните мрежи с провокативни кадри.
Останалите две момичета на Галин – Симона и Лидия, все още не са се престрашили да напълнят пазвата. Лидия има лош спомен от калпавия хирург, който съсипа носа й. Едва се намери друг, който да се наеме да поправи стореното. Оттогава се зарекла, че няма да пипа нищо по себе си./show.blitz.bg
 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Нови обвинения срещу Винс Макмеън

Преди няма и месец стана ясно, че Винс Макмеън ще се оттегли от поста си на изпълнителен директор на Световната федерация по кеч, докато тече разследване срещу него. То е защото се смята, че е имал връзка с бивша служителка, на която е платил около 3 милиона долара, за да не […]