Ролята, която Джордж Клуни не би изиграл (отново)

Всеки актьор има роли, с които се гордее много и би искал да бъде запомнен именно с тях. Но има и такива, за които съжалява, че се е съгласил да изиграе.
Джордж Клуни също има една роля, която и до ден днешен не му дава мира. И това е тази на Батман. През 1997 г. видяхме актьора в “Батман и Робин” заедно с Алисия Силвърстоун и Крис О’Донъл.
Филмът обаче се оказа пълен провал. И в бокс офиса, и в оценките на критици и зрители. Пред две години той дори се пошегува пред Variety, че е забранил на съпругата и децата си да гледат “Батман и Робин”, защото иска да продължат да го уважават.
Сега Клуни отново дава ясно да се разбере не само, че не иска да си спомня за този филм, но и че за нищо на света (било то наркотици) не би изиграл Батман отново. Актьорът дори е много категоричен и закачлив относно възможността отново да бъде Батман, пише Fox News.
“Не мисля, че има достатъчно наркотици на света, за да се върна”, казва Джордж Клуни пред Entertainment Tonight. Въпреки това се е съгласил да направи кратка появи във “Светкавицата”. Но пък е сигурен, че извън подобна закачлива поява няма как отново да бъде супергерой. Не и Батман.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роклята на Даяна, оценена на повече от милион долара

Принцеса Даяна продължава да бъде любимка на няколко поколения дори 26 години след смъртта си. Затова и всичко, което й е принадлежало по един или друг начин, привлича голям интерес, който често има и високо материално измерение. Точно както вълненият пуловер с овце, който Спенсър носеше през 1981 г., докато беше […]

Subscribe US Now