Скритият талант на едно от децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Пакс Джоли-Пит, който в момента е на 19 години, не е просто дете на двама изключително известни хора. Стана ясно, че вторият син на Анджелина Джоли и Брад Пит е станал художник. Но той пази всичко в тайна, като твори под фалшиво име.
Източник казва на Page Six, че вместо да разчита на славата, която името му носи, заради известността на родителите му, начинаещият талант използва псевдонима Embtto, а работата му включва произведения, които са описани като “абстрактни”. Уточнява се, че той се подготвя за изложба в галерия в Тел Авив в Израел.
Никак не сме изненадани от опита на Пакс да скрие самоличността си, използвайки фалшив псевдоним, особено предвид поведението му в миналото. През юни 2021 г. той пропусна дипломирането си в частна гимназия в Лос Анджелис, за да избегне “медиен цирк”. “Пакс не беше на церемонията”, съобщи вътрешен човек пред The US Sun тогава.
“Той е срамежлив и не искаше всичките тези медии да притесняват него и съучениците му с присъствието си. Той обаче има много приятели”, уточниха тогава. Пакс рядко се появява на публично място, въпреки че през ноември беше забелязан да пазарува хранителни стоки в компанията на майка си.
Пакс очевидно не е единственото талантливо дете в семейството. Припомняме, че и първородната им биологична дъщеря Шайло Джоли-Пит е наследила част от артистичния талант и любовта към изкуството на родителите си.
През юни 2022 г. стана ясно, че се е насочила към танците. Без да привлича излишно внимание, точно като брат си, тийнейджърката беше направила YouTube канал, където качваше видеа от танцовото студио, което посещава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой стой зад луксозния живот на Виктория Капитонова ВИДЕО

Високият стандарт на живот, който Виктория Капитонова води, скъпите подаръци, с които постоянно е затрупвана, постоянно провокират последователите й в социалните мрежи да измислят всевъзможни версии, включващи задължително тайнствен богат спонсор. Както се казва – дори и истината да е винаги някъде по средата, винаги някой може да я поднесе […]