Ваня Джаферович не издържа и призна след “Сървайвър”: Минах през сълзи и битки!

Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което ще промени живота им. Те бяха готови да предизвикат себе си и да водят битки. С тях бях и аз, този път като водещ на най-великото риалити, създадено някога. Така започва поста си Ваня Джаферович в социалните мрежи.

Повод за словоизлиянията му, разбира се, е наскоро приключилият пореден сезон на “Сървайвър”, чийто победител в крайна сметка стана Благо Георгиев.
Благо Джизъса грабна 150 бона от “Сървайвър” и посвети победата на децата си
“Никога не бях очаквал, че ще получа изобщо такава възможност в живота си. Очакванията и напрежението бяха големи. Водих много вътрешни битки, имах безброй безсънни нощи, минах през сълзи и разочарования, но в нито един момент не ми минаваше през ума да се откажа и да се предам”, признава Джаферович и изпада дори и в още по-сериозни признания.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic)

“Имаше много критики и коментари, че не ставам и, че съм провал. Като публична личност, трябва да си готов за тези неща, но ще излъжа, ако кажа, че ми е било безразлично. С помощта на семейството ми, приятелите ми, участниците, целия екип и хората, които работиха с мен, успях да премина през това предизвикателство.
Смразяващо: Филип Буков можел да не се събуди в “Сървайвър”
Искам да им благодаря от сърце (те си знаят, кои са). Както казах на края на последния племенен съвет: докато не се впуснете в неизвестното, няма как да разберете колко далече можете да стигнете. А дадох наистина всичко от себе си. Цялото си сърце и душа. Сървайвър отключва сила, която не подозираме, че притежаваме и Сървайвър променя животи. Завинаги! Честита заслужена победа на Благо!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Меган Фокс не се смята за красива

Меган Фокс е сред жените, по които неведнъж сме въздишали. Секси актрисата провокира умело при всяка поява на червения килим и обича да демонстрира щедро както перфектните си форми, така и различни визии. Веднъж ще е с розова коса, следващият с черна и с бретон, а силният грим и изрязаните […]

Subscribe US Now