Защо Меган Фокс не се смята за красива

Меган Фокс е сред жените, по които неведнъж сме въздишали. Секси актрисата провокира умело при всяка поява на червения килим и обича да демонстрира щедро както перфектните си форми, така и различни визии.
Веднъж ще е с розова коса, следващият с черна и с бретон, а силният грим и изрязаните дрехи ни убеждават, че тя не просто знае, че е красива, но и как да го подчертае по най-добрия начин.
Оказва се обаче, че това, което виждаме ние, се разминава с начина, по който тя се вижда в огледалото. Фокс е част от новия брой на Sports Illustrated Swimsuit с гореща фотосесия по бански, която разпалва въображението на нейните фенове. Но актрисата и модел признава пред изданието, че от малка има проблем с това как изглежда.
По думите на Фокс, тя не вижда себе си така, както я виждат другите. И няма такъв етап от живота си, когато да е харесвала тялото си. Никога. Това се дължи на факта, че страда от телесна дисморфия, позната още като синдром на изкривеното огледало.
Дисморфията е психично разтройство, при което човек губи реална представа за начина, по който изглежда, и се фокусира изцяло върху физическите си недостатъци.
Актрисата разкрива още, че е израснала в много религиозна среда, в която телесното никога не е било на почит. А като тинейджър е преминала през периоди и на осъзнаване, и на мания към тялото си.
Тя допълва, че цял живот ще продължи да се учи да обича себе си. И иска хората да не я приемат само с това, което виждат, защото тя има и много “специална” и цветна аура.
Това не е първият път, в който Меган Фокс говори за дисморфията. В интервю за GQ през 2021 г. тя призна, че има много и сериозни несигурности. И въпреки че останалите си мислят, че живота на красивите хора е много лесен, тя знае, че въобще не е така, припомня USA Today.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лв., ще получава единият от братя Аргирови

Нечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лв., ще получава единият от братята Аргирови – Светослав. Огромната сума ще му бъде отпусната от Норвегия, където той работи и живее от години. Там той е стигнал години за пенсия и ще се радва на такава, за каквато сътрудниците му в България могат […]

Subscribe US Now