Кое е новото гадже на Аврил Лавин

Само преди няколко дни стана ясно, че Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън са се разделили. Първоначално представител на музиканта отбеляза, че допреди три дни, когато той е заминал за турне, двойката е била все още заедно и сгодена.
По-късно самият Мод Сън наруши мълчанието и потвърди новината за раздялата с пост в Instagram, в който показва, че държи главата си високо вдигната и си обещава да слуша сърцето си, дори когато то е разбито.
Преди да разберем за раздялата им, Аврил Лавин бе забелязана на вечеря с Tyga и приятели в Малибу, Калифорния. Тогава се появиха и първите слухове, че двамата са новата звездна двойка. Близък до тях източник обаче ги отрече, като каза, че отношенията им са просто приятелски.
Е, явно това не е съвсем така, и Аврил Лавин и Tyga не са просто приятели, а отношенията им дори са преминали на следващо ниво. Двамата са присъствали на модното шоу на Courrèges в Париж, въпреки че не са снимани официално заедно.
Били са забелязани и на партито на Седмицата на модата в Париж за новата кампания на Mugler. Нямало е как тогава да не направи впечатление моментът, в който Tyga целува Аврил, която го е обгърнала с ръце. И все пак двамата са били снимани заедно – докато си проправят път през тълпата, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хю Грант - добър актьор, но избухлив и сприхав човек

Безпорно Хю Грант е една от големите звезди в киното през последните няколко десетилетия. Талантът на актьора и дори само името му са гаранция за висококачествена и успешна филмова продукция. Може би точно този факт дава (до някаква степен) право на Грант да има високи претенции не само на снимачната площадка, […]