Нещо лошо стана със Сашо Кадиев, пак изчезна от ефир…

Въпреки че са минали едва 18 дни от новата 2023 г. водещият на предаването “Преди обед” Сашо Кадиев пак изчезна от ефир и причината за това е, че се е разболял за втори път.

“Ще го караме без Сашо, защото очевидно грипът не го е подминал и него. Пожелаваме му бързо да се оправи. Много болни има навсякъде в последните седмици, не знам какви са вашите наблюдения, но моите категорично са такива”, каза в началото днес колежката му Деси Стоянова, която неведнъж е изпадала в подобно положение.

Брутална реакция на Катето Евро след годежа на Сашо Кадиев и Ивелина СНИМКА

“Това, което знам като информация за този неприятен грип е, че много бързо се стоварва и е с тежки последствия. Имам приятели, колеги, които имаха някакви ангажименти, но отпаднаха заради боледуване”, каза гост-коментаторът Тончо Токмакчиев.

Припомняме, че Сашо Кадиев не бе на екран и в първите дни на 2023-та, когато отново бе болен, но тогава успя да се зарази от екранната си половинка Деси Стоянова, която пък отсъства от ефира в последните дни на 2022 г.
Любопитна подробност е, че и на вчерашното издание на “Преди обед” Кадиев отново не се яви първоначално, а след няколко минути се появи с оправданието, че е ходил да търси подарък на Тончо Токмакчиев за имения му ден./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тери Хатчър и Джеймс Дентън - актьорите от "Отчаяни съпруги" отново заедно

Всички помним Сюзън и Майк от популярния сериал “Отчаяни съпруги”. И желанието им винаги да бъдат заедно. Изглежда обаче, че това желание на персонажите се пренася и извън сериала. Тери Хатчър и Джеймс Дентън обявиха, че отново са заедно – на екран. Повод за това са снимките във втория сезон […]

Subscribe US Now