Тери Хатчър и Джеймс Дентън – актьорите от “Отчаяни съпруги” отново заедно

Всички помним Сюзън и Майк от популярния сериал “Отчаяни съпруги”. И желанието им винаги да бъдат заедно. Изглежда обаче, че това желание на персонажите се пренася и извън сериала. Тери Хатчър и Джеймс Дентън обявиха, че отново са заедно – на екран.
Повод за това са снимките във втория сезон на драматичния сериал “Островът на фантазиите” на Fox, в който двамата актьори си дават така мечтаната среща. “Обичам да работя с теб”, казва Хатчър на Дентън в интервю за ETonline. “Всичко се случва толкова естествено, без никакво усилие. Просто забавно и наистина специално.”
“Между нас двамата наистина има химия”, добавя от своя страна Джеймс.
Звездите изиграха семейната двойка Сюзън и Майк в “Отчаяни съпруги”, но любовната им връзка завърши трагично, тъй като героят на Дентън загина в престрелка. “Мисля, че феновете на сериала не бяха доволни от това. И сега, фактът, че отново сме заедно, смятам, е страхотен за тях”, споделя Тери. “А и това ще бъде третият път, когато сключваме брак по телевизията. И при това положение, няма как връзката между нас да не бъде наистина силна.”
В “Островът на фантазиите” Хатчър и Дентън играят семейна двойка, която идва на фантастичния остров, за да да прекарат златните години от брака си заедно. В края на миналата година пък, актьорите участваха в романтичен коледен филм на Hallmark.
Що се отнася до евентуално “рестартиране” на сериала “Отчаяни съпруги”, Хатчър отбеляза с чувство хумор, че ако има нещо такова, той няма как да участва в него, тъй като героят му е мъртъв.
Хатчър обаче бърза да се намеси, казвайки, че има начин да поправи това. Предвид, че Майк е любовта на живота на Сюзън, тя често ще се връща чрез спомените и фантазиите си към него. “Ето начин героят да бъде възкресен”, шегува се тя. “Така че аз имам готова идея за бъдещето на сериала.” А Дентън, от своя страна, казва какво мисли за този план с увереното: “Разчитайте и на мен”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сабрина Карпентър - още едно видение в прозрачна рокля

На Сабрина Карпентър модните експерименти не са ѝ чужди. И засега ѝ се получават. Най-любими по-точно са ѝ сякаш експериментите-провокации. На обложката на последния си албум Emails I Can’t Send например тя позира на легло в къса рокля. И преди сме я виждали и да носи мрежести ръкавици и прозрачни […]

Subscribe US Now