Сабрина Карпентър – още едно видение в прозрачна рокля

На Сабрина Карпентър модните експерименти не са ѝ чужди. И засега ѝ се получават.
Най-любими по-точно са ѝ сякаш експериментите-провокации. На обложката на последния си албум Emails I Can’t Send например тя позира на легло в къса рокля. И преди сме я виждали и да носи мрежести ръкавици и прозрачни костюми, а и освен това си личи, че е фен и на мини роклите.
Този път Сабрина Карпентър обаче привлича погледите към себе си с визия в прозрачна рокля. Снимки от вечерта, в която се забавлява, облечена в зашеметяващия тоалет, тя качва в своя Instagram.
На кадрите я виждаме в прозрачна дълга рокля с къси ръкави, която е в перфектен унисон с черните сутиен и бикини, облечени под нея. Тоалетът е допълнен от чифт високи ботуши до коляното и висящи перлени обеци.
За роклята може да кажем, че е идеална комбинация от гръндж, готически стил и блясък. Освен това доста отива на излъчването на Сабрина Карпентър.
С косата си тя не е направила нищо сложно – носи я полу-прибрана нагоре, на леки вълни, спускащи се по гърба ѝ. Отличителният ѝ бретон пък също е леко накъдрен. Гримът на Сабрина Карпентър е в гамата на керемидения цвят и в контраст с готическата ѝ рокля, пише Teen Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която замести принц Уилям в Атина

Погребението крал Константинос Втори в началото на тази седмица събра много представители на европейските кралски семейства в Атина. Очакваше се да присъстват и принц Уилям, и Кейт Мидълтън, но впоследствие се оказа, че двамата са изпратили свой представител. Това е лейди Габриела Уиндзор – дъщерята на принц Майкъл от Кент, […]