Шамарите между Джейн Фонда и Джей Ло – отново на дневен ред

Може само да предполагаме какво е да си холивудска звезда, да си на снимачна площадка на касов филм и да си заобиколен с други подобни на теб известни личности. Затова няма нищо странно, че често актьорите се връщат назад във времето и разказват за емблематичните моменти от кариерата си.
Подобни откровения наскоро направи и Джейн Фонда. Докато участваше в ежедневното ток шоу на Дрю Баримор, 85-годишната звезда сподели спомените и преживяванията си от снимките на филма “Свекървище”. В продукцията, която се появи във вече далечната 2005 г., тя си партнира с Дженифър Лопес.
Като един от най-запомнящите се моменти от снимачния процес Фонда определя онзи, в който тя и Лопес е трябвало да си удрят шамари една на друга. Погледнато отстрани, това може и да звучи забавно, но всъщност, по думите на актрисата, е било нещо доста болезнено. При това до такава степен, че е получила сериозно нараняване над едното око.
Явно Дженифър Лопес толкова се е вживяла в ролята си, а най-неприятното от всичко е, че до ден днешен така и не се е извинила за инцидента.
“Аз я удрям, тя ме удря – така трябваше да бъде по сценарий”, каза Джейн. “Лошото обаче бе, че тя имаше на ръката си огромен диамантен пръстен. И при един от шамарите, той разряза кожата на веждата ми, непосредствено над окото.”
Във филма Фонда е в ролята на главната героиня Виола Фийлдс, която всячески се опитва да осуети сватбата на сина си (изигран от Майкъл Вартан). Емблематичната сцена с шамарите се случва в деня на самата сватба, в който скандалът между двете жени избухва и прераства дори във физическа разправа.
Но 53-годишната Дженифър Лопес също помни. Още през 2019 г. тя разкри във видео, публикувано в канала ѝ в YouTube, че е била “ужасена” от случилото се, като добавя красноречиво, че много съжалява.
Все пак, с днешна дата и двете жени гледат с чувство за хумор към случилото се. Единодушни са, че това е една от най-забавните сцени, в които са участвали, превърнала се и в емблематична за последните години от кариерите им. Самата Джей Ло е споменавала, че “сцената е заживяла свой собствен живот”.
“Спомням си, че след това Джейн имаше кървав мехур в горната част на окото. Но не ѝ пукаше. Тя е истинска гангстерка. Обичам я много”, каза изпълнителката пред People.
В последните месеци Джейн Фонда бе изправена пред тежко изпитание. През септември ѝ бе поставена диагнозата неходжкинов лимфом, който изискваше лечение чрез химиотерапия. Наскоро обаче актрисата сподели добрата новина, че е успяла да преодолее болестта и дори се е завърнала към обичайния си начин на живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Шон Мендес впечтлява дори и със слънчевия си загар

Каквото и направи Шон Мендес винаги успява да привлече вниманието на своите многобройни почитатели. Което е нормално, когато си красив, известен и едва на 24. Тогава дори и снимка, на която показваш грубото си слънчево изгаряне, може да предизвика множество вълнения и коментари. Снимка, на която позира с изгаряне причинено […]

Subscribe US Now