Нещо лошо се случи с Галена, отмени участията СНИМКА

Поп фолк звездата Галена стресна сериозно феновете си, след като се наложи непредвидено да отмени две скорошни участие. Причината не е никак хубава и няма как да не предизвика реакции.

Миналият четвъртък изпълнителката е имала участие в хитов нощен клуб в столицата, но малко след края на участието си, не се е почувствала никак добре. Близки до звездата споделят, че тя е повръщала дълго време.
Галена отказва тлъсти пачки, а причината е…

Заради състоянието си, което явно не е било следствие на моментна преумора, Галена отменя и още две планувани участия –  в София и в Силистра, но засега не споделя какви са точно проблемите й.
Племенницата на Галена се ремонтира цялата, неузнаваема е СНИМКА
В последно време Галена доста често има такива проблеми, които най-вероятно се дължат на специалните инжекции за диабетици, които певицата ползва, за да отслабва. Самата тя не е потвърдила, нито отрекла до момента, че прилага подобни методи, за да изглежда винаги във форма, но съдейки по това, което системно й се случва, сме склонни да се доверим на информациите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Любовното гнездо на Лили Алън и Дейвид Харбър

Да покажеш дома си пред света е нещо прекалено интимно, защото обикновено мястото, което обитаваме говори повече за нас, отколкото каквото и да било друго. Когато си известна личност, това важи с двойна сила. Лили Алън и Дейвид Харбър обаче няма какво да крият. Сeмейство са от 2020 г., а […]

Subscribe US Now