Хитра или глупава: Касиерката на Лили Иванова щипнала 809 лв. от Ники Априлов

Касиерката, която е скрила билетите на Лили Иванова за концерта в Плевен, ми открадна 809 лв. Това обяви пред “Телеграф” актьорът и режисьор Ники Априлов, след като скандала с примата вече бе подробно тиражиран.

Случаят сега е сходен и е от 2017 г., както става ясно от изданието. “След премиерата в София на спектакъла ми за Емил Димитров реших да го представя и в родния му Плевен. Със сина му ходихме при кмета, в читалището и ни пратиха при тази жена Ваня Михова, на която всички оставят да продава билети на единствената каса в града. Предложих й да уточним нещата, тя вика – нека свършим работа, ще се оправим”, споделя Априлов пред изданието и добавя:
Изплува шокираща СНИМКА на Лили Иванова от далечната 1952 г.
“Аз обиколих няколко болници, фирми на приятели, които изкупиха повечето билети. Преди представлението тя ми представи отчет и я попитах какво й дължа. Тя отвърна – 20% върху всеки билет. Отвърнах, че е абсурд, тъй като това е процентът на организатора, който обикаля по офиси и фирми, за да продава билетите, а за човек на каса процентът е между 3 и 5, или 10-15 лв. на ден.

Отказа да ми даде парите, задържа и документите“, разказа Ники Априлов. Изпратила му ги чак след месец, като си удържала 809 лв., което е точно 20% от приходите 4047 лв. „Това са билети на моята фирма, аз съм им платил данъците, но аз не съм й издал документ за тези пари, затова за мен са откраднати. Дори написах сигнали до НАП и прокуратурата в Плевен”. 
Луна хвърли голяма ръкавица към Лили Иванова с това ВИДЕО
Потърсена за коментар, касиерката Ваня Михова заявила, че си е заслужила парите. “20% си е нормален процент за продаден билет. Викаха ме в НАП след неговия донос, та им показах бележката, че съм платила данъците. Друг е въпросът, че той въобще не ми предложи договор. Аз не мога да разбера какво са се хванали с мен и Недеков, и той. Чак започвам да се чувствам значима, а аз не мога да попреча на никого. 4 месеца ми остават до пенсия, непрекъснато съм на хапчета от това изнасяне на факти от кухнята. Майка ми е с високо кръвно, кредит имам да изплащам.
Даже бих си продала апартамента, за да осъдя Недеков”, заяви касиерката.
“Не знам каква бележка е показала в НАП, но в моята фирма за тези 809 лв. нямам документ”, заключи Ники Априлов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво сподели Ким Катрал за смъртта на брат си

През последните дни доста усилено се говори за завръщането на Ким Катрал в света на “Сексът и градът” и по-точно във втория сезон на “Просто ей така”.  Но покрай участието си в сериала на Netflix Glamorous, Катрал споделя в интервю за Sunday Times подробности около смъртта на брат ѝ – Крис […]

Subscribe US Now