Как изглежда Мария Шарапова след раждането

Преди месец Мария Шарапова успя да изненада феновете си, като обяви, че тя и половинката ѝ Александър Гилкс вече са станали родители. Руската тенисистка дори показа за пръв път малкото си момченце.
“Теодор VII•I•MMXXII. Най-красивият, предизвикателен и възнаграждаващ подарък, който нашето малко семейство може да поиска”, написа гордата майка под кадъра, на който се вижда как тя и Александър Гилкс гледат с любов и възхищение първородния си син.
Очевидно бившата руска тенисистка не иска да губи и минута ценно време, за да възвърне перфектния си външен вид. 
Мария Шарапова качи клипче в своя Instagram, на което се вижда как точно 30 дни след раждането тя вече е в залата в дома си и дава най-доброто от себе си, за да върне силите си. 

“Днес се навършват четири седмици от раждането и две седмици, откакто отново започнах да движа тялото си. Не мисля, че тялото ми някога се е чувствало толкова слабо, както в деня след раждането, така че дори тези движения ми се струват така сякаш съм изминалa дълъг път. Опитвам се да не се насилвам прекалено, но ще ви уведомя как вървят нещата”, пише Шарапова преди няколко дни в социалната мрежа. 
Няма и помен от голямото ѝ коремче, а тялото ѝ изглежда стегнато и тонизирано. Убедени сме, че и по време на бременността спортистката не е спирала да се движи, макар и не с такова натоварване, на каквото е свикнала по принцип. И въпреки че руската тенисистка споделя, че не се чувства в много добра форма, лично на нас ни се вижда, че изглежда наистина страхотно. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Паник атаките на Колин Фарел

Вече сме посвикнали с обясненията на актьорите колко трудна може да бъде професията им. Основно защото тя изисква както физическа подготовка, така и психическа нагласа. Още веднъж ни го доказва Колин Фарел с последното си признание. В интервю, което дава за The Hollywood Reporter, той разкрива, че по време на […]