Магдалена и Надежда след Ергенът 3 – как продължава животът на двете финалистки

Седмица след финала на Ергенът 3, двете финалистки Магдалена и Надежда продължават да са най-коментираните жени, а Алек Младенов – най-критикуваният мъж. И докато някои все още се възмущават на неочаквания развой на събитията, двете блондинки отдавна са преглътнали унижението и си живеят живота.
Края на снимките на любовното риалити бе през миналата есен и оттогава досега Маги и Надежда станаха по-популярни от всякога. И както и останалите участнички, не пропуснаха да се възползват от този факт. Eто как продължава животът на двете финалистки.
В Ергенът 3 Надежда призна, че е напуснала работата си като специалист човешки ресурси в голяма компания, за да може да участва в битката на сърцето на Младенов. А след като не успя да я спечели, реши тотално да смени посоката на развитие. 
Още докато течеше излъчването на предаването, тя си отвори свое студио за красота, в което предлага различни процедури. Самата Надежда обаче не е само шеф, а прави грим на своите клиентки. Организира и семинари по гримиране. И въпреки че напоследък в социалните мрежи се коментира колко високи са цените й, със сигурност клиенти не й липсват.
За разлика от нея, Магдалена Томова не е загърбила старата си професия управител на заведение, а междувременно не спира да развива профилите си в социалните мрежи и да се изявява като инфлуенсър. 
Предложения за реклама не липсват, а тя не обича да отказва, и последните й публикации в Instagram са предимно спонсорирани. И явно е решена да се възползва максимално от популярността си, защото знае, че и това е до време – след някой и друг месец ще дойдат новите ергенки.
Засега нито Магдалена, нито Надежда са разкривали дали са успели да открият любовта след края на Ергенът 3. Но сме сигурни, че ако това се случи, трудно ще остане скрито.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в "Стажантът"

Един от най-обсъжданите филми на тазгодишния фестивал в Кан е “Стажантът” на Али Абаси. Той проследява възхода на Доналд Тръмп през 80-те, но не по-малка роля в историята има съпругата му Ивана Тръмп. В ролята на родената в Чехословакия Ивана е Мария Бакалова. Българската актриса уверено се настанява сред големите […]

Subscribe US Now