Звездният миг на Мария Бакалова на премиерата на “Стажантът” в Кан

Светът чу за Мария Бакалова заради ролята й в “Борат” 2. А сега светът говори за нея покрай превъплъщението й в Ивана Тръмп в “Стажантът”. Вчера, 20 май, бе премиерата на филма на кинофестивала в Кан. И безспорно българската актриса се превърна в звездата на червения килим.
По него преди прожекцията минаха редица известни жени като Бела Хадид, Уини Харлоу и Кейт Бланшет. А Мария Бакалова бе в компанията на колегата си Себастиян Стан и изживя своя звезден миг.
Тя позира уверено пред десетките фотографи със своята прекрасна рокля нa Dolce&Gabbana с флорални мотиви, която комбинира с блестящи бижута със скъпоценни камъни.
След финалните надписи на филма пък зрителите в залата аплодираха видяното цели 11 минути. А, както знаем, на филмовото събитие в Кан продължителността на аплодисментите е основният показател за успех, затова и се измерва всеки път. След аплодиращите беше и самият Оливър Стоун.
А режисьорът Али Абаси заяви на всеослушание, че “Стажантът” ще предизвика буря и че е време филмите отново да се политизират, колкото и да не се харесва това на някои, цитират го от Deadline.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Ако има нещо, което знаем със сигурност за Нина Добрев, е че обожава движението. Профилът ѝ в Instagram изобилства от снимки, на които актрисата с български корени демонстрира колко умело се справя с всякакъв вид спорт – от йога до каране на сноуборд.  От последните качени кадри в социалните мрежи […]

Subscribe US Now