Инцидентът, който претърпя Нина Добрев

Ако има нещо, което знаем със сигурност за Нина Добрев, е че обожава движението. Профилът ѝ в Instagram изобилства от снимки, на които актрисата с български корени демонстрира колко умело се справя с всякакъв вид спорт – от йога до каране на сноуборд. 
От последните качени кадри в социалните мрежи разбираме, че Нина Добрев се възстановява, след като очевидно е претърпяла катастрофа с мотор.
35-годишната звезда от “Дневниците на вампира” сподели своя снимка, на която позира с черен мотоциклет, последвана от друга снимка, на която е в болнично легло, облечена в пациентска пижама, шина на врата и единия крак. “Как започна и накъде върви”, озаглави тя публикацията.
Актрисата не предоставя никакви подробности за случилото се, но в последваща публикация в стори в Instagram пише: “Добре съм, но ще има дълъг път на възстановяване”, което ни навежда на мисълта, че инцидентът с кракът ѝ няма да е особено безобиден. 
Най-известна с ролята си на самоотверженото момиче от малък град Елена Гилбърт (и нейните многобройни двойници) в “Дневниците на вампира”, Нина Добрев признава, че е склонна към злополуки.
По време на съвместна поява с нейната приятелка Джулиан Хаф в шоуто на Елън Дедженеръс през 2022 г. Хаф каза на гост-водещия Адам Дивайн: “Водила съм я в спешна помощ повече пъти, отколкото мога да преброя. Тя е най-податливия човек на злополуки, когото познавам, но също така е и човекът, който непрекъснато поема толквоа много рискове.”
След това Дивайн си спомни времето, когато Добрев наранява ръката си по време на почивка от снимките на филма им The Out-Laws: “Тя идва на снимачната площадка и аз си казвам “Добре ли си?” Тя казва: “Да, просто имам плаващо рамо, понякога се появява и не е на мястото си.”
“Вярно е”, отговоря Добрев. “Така е. Рамото ми просто пада случайно понякога.”
Междувременно Хаф коментира настоящата публикация на Добрев в Instagram, като написа: “Това е моето момиче. Очевидно нямаше да се шегува, ако не беше добре.”
Да се надяваме, че Нина Добрев скоро ще се възстанови, междувременно скоро ще имаме възможност отново да я видим на големия екран в Reunion, трилър, в центъра на който са бивши съученици в гимназията, които разкриват убийство. Филмът, който излиза на 28 юни, включва също Лил Рел Хоуъри, Били Магнусен, Джилиан Бел, Чейс Крауфорд и Джейми Чънг.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рафаел Надал и Роджър Федерер от съперници до приятели

Роджър Федерер и Рафаел Надал са като звездите от Златните години на Холивуд през миналия век – след тях може да има нови, млади и много талантливи тенисисти, но те никога няма да имат класата и стила на Федерер и Рафа. Именно заради това няма нищо учудващо двете тенис легенди […]

Subscribe US Now