Пореден сблъсък между Меган Маркъл и крал Чарлз

В началото на тази година Меган Маркъл подаде документи за регистрация на марката за лайфстайл American Riviera Orchard. Първият й продукт се оказа мармалад, който макар и шумно рекламиран, така и не се появи за свободна продажба на сайта й.
Сега запознати твърдят, че съпругата на принц Хари готви и втори продукт – розе. Според тях 42-годишната Меган е голям фен на виното – вече нефункциониращият й блог The Tig бил кръстен на популярното тосканско вино тинянело (Tignanello от италиански).
Ако твърденията се окажат верни, херцогинята ще се присъедини в големия “клуб” на знаменитости, които продават вино. Сред тях са Камерън Диаз, Джордж Клуни, Кайли Миноуг, Франсис Форд Копола, Нина Добрев.
Според запознати виното е доста по-маркетингово ефективен и финансово изгоден за продаване продукт от мармалада. Дали това е причината бурканчетата на American Riviera Orchard така и да не видят бял свят не е ясно.
Междувременно обаче крал Чарлз също не остана безучастен и пусна нов продукт, създаден в частното му имение Хайгроув Гардънс. Това е органичен мед, като цената за бурканче от 350 г е 25 британски паунда.
Любопитно е, че когато през април Меган обяви създаването на ягодовия си мармалад, Хайгроув Гардънс пусна в продажба собствен мармалад от пролетния плод буквално ден след новината на херцогинята, припомнят Express.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първи кадри от "Гладиатор II" - Пол Мескал и Педро Паскал на гладиаторската арена на Ридли Скот

Чакането почти приключи… Говорим за “Гладиатор II” – продължението на знаменития филм на Ридли Скот от 2000 г., в което в главната роля ще видим Пол Мескал. Ирландецът определено заема централна роля в първите кадри от филма, появили се преди часове. Виждаме Мескал като Луций – момченцето от оригиналния филм, […]

Subscribe US Now