Първи кадри от “Гладиатор II” – Пол Мескал и Педро Паскал на гладиаторската арена на Ридли Скот

Чакането почти приключи… Говорим за “Гладиатор II” – продължението на знаменития филм на Ридли Скот от 2000 г., в което в главната роля ще видим Пол Мескал. Ирландецът определено заема централна роля в първите кадри от филма, появили се преди часове.
Виждаме Мескал като Луций – момченцето от оригиналния филм, в чийто герой се превръща Максимус. На гладиаторската арена срещу него пък е Акаций (Педро Паскал) – римски генерал, изпаднал в немилост.
Самият Скот казва, че без историята на Максимус продължението на “Гладиатор” нямаше да съществува. В десетината кадри от него придобиваме представа и за героя на Дензъл Уошингтън – бивш роб, превърнал се в търговец на оръжие.
Фред Хечингър като император Каракала изненадващо напомня образа, изграден от Хоакин Финикс в оригиналния филм. В кадрите са още Джоузеф Куин като брата на Каракала император Гата и Кони Нилсън, която се завръща в ролята си на Лусила.
По всичко личи, че имаме всички основания да очакваме “Гладиатор II” с нетърпение – големите амбиции на Ридли Скот изглеждат оправдани, поне ако може да съдим по тях от тези десетина кадъра, споделени от Vanity Fair.
Премиерата на “Гладиатор II” е предвидена за 22 ноември тази година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как бяха посрещнати крал Фредерик и кралица Мери в Гренландия

Традиционно всяка година кралското семейство на Дания прави официално посещение в Грендландия – самоуправляваща се провинция, която е част от кралството. Началото на юли се оказа подходящият момент за това през 2024 г. Крал Фредерик и кралица Мери пристигнаха на острова на първото си посещение като действащи монарси, каквито станаха […]

Subscribe US Now