Сгодена ли е наистина Лана Дел Рей

Хубави са нещата, които се случват около Лана Дел Рей. Освен че наскоро издаде поредния си музикален албум, по всичко изглежда, че 37-годишната изпълнителка е решила да премине в редиците на официално обвързаните и да се сгоди за приятеля си Евън Уиникър.
Подозрения за годежа предизвика красивият диамантен пръстен, с който Лана публично се появи на провелата се наскоро церемония на Billboard “Жените в музиката”. Певицата позираше за официалните снимки – в кремавата дантелена рокля, съчетана със златисти обувки и стилна прическа. И макар да не вдигна ръка, с цел да покаже пръстена, все пак нямаше как той да остане незабелязан.
Певицата, всъщност, е много дискретна по отношение връзката си с 40-годишния Уиникър. Двойката, която се среща едва от няколко месеца, според Billboard, е виждана на публични места броени пъти, включително не е активна и в социалните мрежи.
Подобно на Лана, Евън има успешна кариера като музикален мениджър. Работил е с редица известни групи и изпълнители.
Съвсем наскоро, на 24 март, Лана издаде деветия си студиен албум, “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” и вече получи редица възторжени отзиви за него. А на провелата се церемония на Billboard тя бе отличена със специална награда за приноса си към музиката. “Много съм щастлива”, каза Лана, получайваки признанието. “Беше ми наистина трудно преди 14 години, когато започнах всичко и издадох първия си албум. Сега знам, че съм постигнала целите си и съм направила това, което толкова исках”, допълни певицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пролетната промяна на Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е сред смелите жени в Холивуд, които не се колебаят да експериментират със стила си и да привличат вниманието с тоалети. Последната такава проява на актрисата от “Хубава жена” бе през декември 2022 г., когато бе облечена в рокля на Moschino с рамкирани снимки на колегата си и […]