Нона Йотова лъсна на интимна СНИМКА 18+, на която й се вижда…

Нона Йотова, която се изявява не само като певица, а и като актриса, реши да захвърли дрехите в по-напреднала възраст и лъсна по бански.

Половинката на бившия вътрешен министър Богомил Бонев зарадва феновете си като се щракна по бански пред огледалото. За горещите кадри Нона позира по черен бански костюм. Не може да се отрече, че тялото й е доста изваяно, пише “Уикенд”. 
Банският е гарниран със задължителните аксесоари – слънчеви очила и цветен лак, а на заден фон се вижда любимото й куче.

Бившата народна представителка е голям фен на селфитата и ежедневно залива социалните мрежи със свои фотоси, смятайки, че по този начин радва приятелите и почитателите си.
Всички са наясно с факта, че Йотова обича да се облича цветно. Тя обаче промени за известно време този си стил, докато пребиваваше в парламента от гражданската квота на БСП – тогава заложи на официални костюми в тъмната гама./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси полицайката, която опазва реда в Колумбия

По принцип работата на полицаите не е да привличат внимание, а да следят за спазването на реда и законите. В Колумбия обаче не е точно така. Особено когато става дума за Алекса Нарваес. 28-годишната служителка на реда в колумбийския град Кали привлича вниманието към себе си на всеки един футболен мач, […]