Когато гаджето ти не вярва, че ще победиш, и загуби бас

Тейлър Фриц игра силно срещу Стефанос Циципас и успя да отстрани един от фаворитите за достигане до финал на Australian Open.
С победата си Фриц изненада не само повечето фенове на тениса, но и някои от най-близките си хора. От интервюто на американеца непосредствено след мача стана ясно, че той се е обзаложил със своята половинка Морган Ридъл.
Оказва се, че инфлуенсърката се е опитала да приземи половинката си, който е вярвал, че ще победи Циципас на Australian Open. Дори се е обзаложила с него, че ако победи, ще изяде цял буркан с Vegemite – традиционен австралийски крем за мазане.
Самият Тейлър Фриц казва, че е опитвал въпросния продукт и определено не е сред феновете му, защото има специфичен вкус. Не се и учудваме, защото Vegemite се прави от остатъчен екстракт от бирена мая с различни добавки от зеленчуци и подправки.
Тенисистът обаче даде да се разбере, че такова нещо няма да яде, но ще се увери, че половинката му ще си спази обещанието. В този момент камерите показаха Морган Ридъл, която бе на трибуните и с жестове показваше, че иска по-малка разфасовка от Vegemite.
В крайна сметка, Тейлър Фриц наистина удържа на обещанието да се увери, че басът ще бъде спазен. Така в профила на Морган Ридъл в Instagram има видео на живо, в което спазва (донякъде) облога. Цял буркан от Vegemite ѝ се е сторил много, но пък е опитала една лъжица.
За втора не си е и помисляла, защото вкусът определено не е ѝ допаднал. Като според Yahoo Sport Australia Ридъл дори едва не е повърнала. Но така е, когато не вярваш достатъчно в половинката си. Интересно ни е дали двамата ще се обзаложат отново за предстоящия мач на американеца с Новак Джокович.
От Vegemite пък са видели как Морган Ридъл опитва техния продукт и реакцията не закъсня. В профила си в Instagram те публикуваха специално обръщение към Морган, гласящо: “Ако ще го правиш, поне го направи както трябва.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Дейвид Бекъм - в ледено студена вода по слипове

Дейвид Бекъм обича да използва профилите си в социалните мрежи, за да показва на милионите си последователи най-различни неща. От това как тренира и се шегува с половинката си Виктория до снимки от дните, в които просто разпуска. Така от един от последните му постове в Instagram виждаме какво се […]

Subscribe US Now