И Дейвид Бекъм – в ледено студена вода по слипове

Дейвид Бекъм обича да използва профилите си в социалните мрежи, за да показва на милионите си последователи най-различни неща.
От това как тренира и се шегува с половинката си Виктория до снимки от дните, в които просто разпуска. Така от един от последните му постове в Instagram виждаме какво се случва, когато навън температурите са близки до нулата.
В кратко видето виждаме как Дейвид Бекъм седи в басейн с ледено студена вода – само с оранжева зимна шапка и бели слипове. 
В описанието към поста Бекъм дава да се разбере, че така обича да прекарва неделните дни. Закачливо дори иска от Виктория Бекъм да му донесе чаша с горещ шоколад.
Виктория, от своя страна, не остави поста без отговор и побърза да се пошегува със съпруга си. Тя пише, че няма как да не откликне на желанието му, след като е помолил учтиво и е обул тясното си бяло бельо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шофьорът на Uber, който предложи бъбрека си на непознат

Бил Сумиел има тежък ден. През октомври 2020 г. 71-годишният мъж, който страда от бъбречна недостатъчност и е на диализа от няколко години, се озовава в съдов център на около 50 км от дома си за втори път в рамките на 24 часа. Предишния ден брат му го кара до […]

Subscribe US Now