Сменили Маги Халваджиян в родилното, а на майка му дали…

Автобиографичната книга на продуцента Магърдич Халваджиян се очаква с огромно нетърпение, тъй като в нея ще разкрие неподозирани тайни за живота си. 

Продуцентът на “Като две капки вода” и други любими телевизионни формати разкрива за първи път, че е бил разменено бебе. Тази новина хвърли почитателите му в ступор. 
Майка ми сънувала, че ще роди дете с коса, а другото отроче било с гола глава, разкрива топпродуцентът. “Бил съм разменено бебе!” Това призна топпродуцентът Магърдич Халваджиян. Бившият акробат описва с хумор невероятната история в биографичната си книга.
Денят, в който Халваджиян проплаква, бил мразовит. Водите на майка му изтекли, докато вървяла пеш към болницата, и замръзвали по краката й. Може би затова Маги не си пада по зимата и предпочита в субтропиците, признава самият той.

За капак дежурният лекар бил пиян. И когато майка му гушнала новороденото, разбрала, че това не е нейното бебе. То било с гола главичка, а малко преди раждането жената сънувала, че дава живот на дете с буйна коса. Вдигнала скандал на лекарите и си поискала своето бебе. “Те първо я направили на нищо, но после сверили номерата на гривните и разбрали, че е права. “Няма нищо, другарко. Стават грешки”. После са ме донесли. Мургав, ревящ и с дълга коса. Винаги съм бил с коса”, казва през смях култовият продуцент.
Халваджиян допуска, че ако майка му не била сънувала пророческия сън, помогнал да установи размяната, сега е можел да бъде не продуцент, а човек с професия, много далече от изкуството. “Шегувам се, но можеше някое друго семейство да ме е отгледало и сега щях да съм един инженер, лекар, магазинер или шофьор на камион”, допуска Маги./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Думите на Анджелина Джоли за Израел, които ядосаха баща й

Дълго време Анджелина Джоли успешно съвместяваше работните си ангажименти в областта на киното с ролята си на посланик на добра воля към ООН, от която се оттегли през 2022 г. През 20-годишния си стаж тя е посещавали един от най-бедните райони по света и неведнъж е била на места с […]