Кара Делевин най-накрая си призна

Кара Делевин винаги е била интересна, провокативна и често странна с държанието си. Доказа ни го още веднъж, когато на музикалните награди на Billboard през май прикова погледите към себе си с опитите си да бъде забавна.
И сега вече най-накрая дава обяснение за поведението си. По време на свое гостуване в американско телевизионно предаване водещият подхваща темата като споменава снимките, на които Кара е хваната в крачка. Много хора са им се зачудили защо ли тя се държи толкова странно докато е покрай певицата Megan Thee Stallion.
“Бях във Вегас с приятели, наистина исках да видя изпълнението на Megan и тя ме помоли да отида с нея”, обяснява 29-годишният модел.
“Не знаех какво ще правя, ще седя ли или какво, мислех, че просто ще дойда и ще я гледам”, продължава искрено Кара. И допълва, че Megan е трябвало да си подготви реч, защото е знаела, че ще получи награда и затова ѝ е помогнала да напише текста.
А колкото до видеото, в което Кара се заиграва на червения килим с роклята на певицата, директно си казва, че така ѝ е помагала, докато си мисли: “Давай, момиче!” Явно и се е опитвала да ѝ повдигне настроението и да я разсмее за снимките с фотографите.
По някое време, докато тече церемонията по връчването на наградите, Кара седи на предния ред, като обаче след това се е усетила, че не ѝ е там мястото. Затова се премества, а после пък направо решава да стане, да се излегне на пода и да започне да снима Megan, Doja Cat и Fat Joe от странни ъгли.
“Това правя аз. Просто бях настина развълнувана… Изживявах момента по най-добрия начин, но на хората им се стори малко странно. Хората като цяло ме мислят за странна, но това съм аз. Без никакъв срам”, признава категорично Кара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата радост на Англия

Едно от събитията, които Великобритания очакваше през уикенда, беше финалът на Европейското първенство по футбол за жени. На него отборът на Англия се изправи срещу Германия и спечели титлата с 2:1. Цялото кралско семейство поздрави по различен начин “Лъвиците”, както е известен отборът. От името на Елизабет II в официалния […]