Къде Алиша Кийс избра да отбележи личния си празник

За Алиша Кийс годината започна със специален личен празник – 42-и рожден ден. И какво по-подходящо място да се отбележи хубавия повод от слънчевия плаж и топлите вълни на океана.
Носителката на Грами никога обаче не забравя многобройните си фенове и побърза да ги направи съпричастни със своя празник. Тя сподели в социалните мрежи поредица от снимки от малкото си тропическо бягство. На кадрите Алиша позира или седнала под плажния чадър със секси лилав бански и зелен коктейл, или пък потопила се в кристалните води на океана.
От кадрите става ясно, че придружител в плажните приключения на Алиша е нейният съпруг, 44-годишният продуцент Касим Дийн (Swizz Beatz). Очевидно е, че двамата се забавляват, особено в момента, в който яздят коне. При това не къде да е, а директно във водата.
А под слънчевите снимки Алиша пише само: „Енергията на Водолея“, намеквайки за зодиакалния знак, под който е родена.
Точно на 25 януари, денят на рожденият си ден, Алиша публикува кратко видео в Instagram в чест на празника си. Клипът, в който се обясняват преимуществата на водолея, редува кадри – в които Алиша е в музикалното студио, на турне, на весела ваканция или пък в своето ежедневие.
Съпругът Касим, от когото Алиша има двама сина – Египет (12) и Генезис (8) – също не пропусна да поздрави своята половинка. „Честит рожден ден на моята невероятна съпруга. Пожелавам ти още много години величие. Знаеш, че сме на път да полудеем“, написа той.
През декември Алиша Кийс сподели пред People плановете си за 2023 г. по отношение и на музиката и за личностното си развитие. Всички решения се свеждат до едно: певицата иска да бъде „неограничена“. „Искам да опитам всичко, което ще ме накара да се чувствам добре. Искам да продължа да изследвам, да експериментирам, да се развивам, да бъда любопитна за всички забавни неща“, каза Алиша.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво се случва с Венета Райкова след операцията СНИМКА

След като преди три дни ви информирахме първи какво се случва с Венета Райкова, ето, че след операцията, която й е направена, вече има развитие, което тя веднага сподели с последователите си в социалните мрежи. Тв водещата, която мина през много неприятна ситуация заради проблем с лявото коляно и сгрешена […]

Subscribe US Now