Сватбата по холивудски на Кортни Кардашиян

Кортни Кардашиян и Травис Баркър си заслужиха поздравленията в понеделник, 16 май, когато стана ясно, че са вече официално женени. А сега ни “подаряват” и албум със снимки от щастливото събитие.
Кортни качи нов пост в Instagram, с който разкрива моменти от сватбата. “Докато смъртта ни раздели”, пише тя в него, а от поредицата снимки просто лъха на “ретро Холивуд”.
Всички са черно-бели, а още на първата виждаме двойката да се целува в ретро автомобил с надпис “младоженци”.
Роклята на булката също е класическа и стилна, въпреки че, за разлика от по-масовите предпочитания на жените, е къса. Дело е на Dolce & Gabbana, в традиционно бяло и, разбира се, съчетана с воал. По-различното в сватбения тоалет на Кортни обаче са обувките – заложила е на черни токчета.
Дори и да ни се струва като нестандартен избор, комбинацията от черно и бяло е класическа. Пък и съвсем в тон с ретро стилистиката на сватбата.
От друга снимка в поста на Кортни разбираме и кои са били сред гостите. Булката е застанала до баба си, докато Травис – до своя баща.
Няма как да знаем обаче дали е имало и други гости на събитието. Предполага се, че членове на двете семейства или пък дори приятели на влюбените, не са присъствали, пише Harper’s Bazaar.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Опа! След развода Петканов стъписа Алекс с признанието, че е... ВИДЕО

Сагата около развода на Алекс и Дани Петканови, от който мина вече месец и половина, вече е финализирана, но това не пречи да се добавят нови и нови щрихи около нея, за изумление дори и на най-верните фенове на доскорошната двойка. Да, Александра вече не носи фамилията на Лудия репортер, вече […]

Subscribe US Now