Неволните модни гафове на кралските дами

От кралската сватба на принц Хюсеин и принцеса Раджа ал Саиф се мина доста време, но темите покрай нея не се изчерпват. Появата на принцеса Беатрис на събитието бе изненада сама по себе си, а още по-голяма бе изненадата, че тя бе избрала същия тоалет като на йорданската принцеса Айша – сестрата на крал Абдула.
Дъщерята на принц Андрю заложи на стилната рокля в бежово, дело на Reem Acra, за официалния прием след венчавката. А лелята на младоженеца беше със същия тоалет няколко часа по-рано на размяната на обетите.
Това съвпадение може да ни изглежда неприемливо или като истински гаф, но далеч не е първият случай, в който дами от кралски семейства се появяват с тоалети досущ като на някой друг гост на публично събитие. И изглежда за нас това е по-голям проблем, отколкото за самите тях.
А на принцеса Беатрис й се случва за втори път, след като миналата година за празничната вечеря по случай юбилея на Елизабет Втора избра същата рокля на Beulah London като поканената актриса Софи Лара Уинкълман, само че в различен цвят.
През 2014 г. се случи дори на самата Кейт Мидълтън. Тя и съпругът й принц Уилям присъстваха на сватбата на свои приятели. Принцесата на Уелс пристигна с красиво синьо палто от туид на M Missoni и на място разбра, че и друга дама сред гостите бе заложила точно на него.
На кралица Летисия, която в пъти превъзхожда с модните си избори принцеса Беатрис, също се е случвал този лек гаф. По време на награждаване през 2022 г., съпругата на испанския крал Фелипе трябваше да връчи признание на професор по право, която носеше абсолютно същата като нейната черно-бяла рокля за 70 долара, припомня Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато някой засенчи Скарлет Йохансон

Остава седмица до премиерата на последния филм на Уес Андерсън “Астероид Сити”, където ще видим и Скарлет Йохансон. Това е втората колаборация между режисьора и актрисата след “Островът на кучетата”, където обаче тя участваше само с гласа си. А снимките на “Астероид Сити” едва ли са били много лесни за […]

Subscribe US Now