ПЪРВИТЕ зрителски реакции за избора на булка в “Ергенът” избиха рибата!

Изборът на булка на “Ергенът” Евгени очаквано предизвика истинска бурна вълна от реакции в социалните мрежи, където и по време на цялото риалити шоу се бълваха всевъзможни коментари за всяка една от участничките.

Както вече стана ясно от снощния близо 3-часов финал, накрая останаха две момичета, които да се борят за сърцето на Евгени – Елена и Валерия. Пианистът избра да продължи живота си с модела Валерия, а Елена си тръгна със сълзи на очи и с разбито сърце.
Ваня Щерева показа неочаквани СНИМКИ на Евгени и Валерия след финала на “Ергенът”

“В сравнение с Елена, Валерия ми е много по-истинска и неподправена в поведението си. Радвам се, че тя спечели”, гласи един от коментарите. В друг пък се казва: “И Виктор, и Гената, с най-лошите избори в живота в ефир… Цялото предаване е наръчник “Какво да не правя”.
А ето и само малка част от останалите реакции:
“Какви чувства ма, Валерио…. Той ти казва, че те обича, а ти само седиш и се хилиш… Заради егото си, че е избрал теб пред всички други, си много “щастлива”… Дори не му отговори, че и ти го “обичаш”…”.
Бивши участнички попиляха Валерия от “Ергенът”: Когато роди деца ще разбере, че козата трябва да се дои
“За малко да повярвам, че доброто побеждава на този свят… Защо не ги запознахте просто и не ни спестихте времето на тази нелепа “връзка”…”.
“Това емоционално и умствено ограничено същество пророни сълза и то за човек… направо не мога да повявам…, всичко изключително нагласено, не е нормално как такива същества като нея съществуват изобщо… пълна пародия”.
“Тъкмо викам, че с тая майка нарцис, мамин Генчо, дето живее с техните и това, че му отнема 5 минути да каже едно изречение, направо направи услуга на Елена. Изводът от това предаване е един: най-хубавата печели. Пък че в главата няма никой (освен егати претенциите), какво толкоз?
Догодина барем го режат така, че да не знаем от първата седмица коя печели.”

“Прекрасна двойка са! Леко съм притеснена за злобарите, да не припаднат завист, че Валерия спечели!”
“Още от първи епизод харесвам само и единствено Валерия. На фона на адски много изкуствени девойки, тя се открояваше най-много.
Най-красивото момиче в предаването.”
“Като я видях за първи път си казах тя ще е момичето победител за Евгени и се оказах права. Впоследствие харесах повече Елена с държанието си, а Валерия ми беше леко лигава. До край се надявах първото ми чувство да ме е излъгало, но уви Валерия спечели..”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ваня Джаферович не издържа и призна след "Сървайвър": Минах през сълзи и битки!

Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което ще промени живота им. Те бяха готови да предизвикат себе си и да водят битки. С тях бях и аз, този път като водещ на най-великото риалити, създадено някога. Така започва поста си Ваня Джаферович в социалните мрежи. Повод за словоизлиянията му, […]