Андреа хвърли нова бомба за скандалите и развода с Васил Драганов

В цялата история има една истина и тя не кореспондира с това, което каза бившият ми съпруг Васил Драганов. Всичко започна от вашето предаване, но след това за съжаление нещата ескалираха до такава степен, че излязоха извън рамките на нормалното, поради което страдат нашите деца. 

Затова искам да запазя добрия  тон в името на децата и не искам да убеждавам никого в нея. Това заяви пред БНТ бившата съпруга на актьора Васил Драганов – Андреа, която е категорична, че за нея най-важното е да се затвори тази страница и с Драганов да продължат напред.
Васил Драганов призна: Едната я бия в понеделник и вторник, другата – сряда и петък! СНИМКА
“18 години бяхме заедно с Васил и аз съм поемала изцяло грижата за децата. Била съм всеотдайна майка и съпруга, така че той да расте спокойно  в професионален план. Много съжалявам, че трябваше да стигне до тук и много лични истории да бъдат на показ, но аз съм майка и човек с достойнство”, посочи Андреа.

Жената уточнява, че с актьора имат споразумение за съвместно родителство, до което са стигнали много трудно. “След една бурна година и зачестили скандали, реших, че най-добрият вариант е да се разделим. В крайна сметка, когато нещата не вървят, не вървят. Тогава Васил прие нормално ситуацията, че трябва да се разделим. Стигнахме до извода, че децата трябва да останат там, където са отраснали, в дома, който обичат и са им създадени всички условия.
Разбира се, аз никога не съм оставяла грижите за децата си. Впоследствие ми беше отказан достъпа до дома. Всеки ден, когато исках да вземе сина си, не можех. Детето беше крито от мен”.
Васил Драганов в любовна афера с колежка след скандалния развод с Андреа СНИМКА
Андреа посочи също, че в даден момент съдът е определил децата да са при нея, но това така и не се е случило. По думите й институциите в страната ни не са реагирали адекватно на създалата се ситуация. “Децата трябваше да са при мен, но не можех да ги видя. Дъщеря ми я беше страх да говори с мен, според мен беше подложена на натиск. Месеци наред водих борба и ходих по съдилища и институции, докато в един момент Васил се вразуми и беше готов да подпишем споразумение за споделено родителство. В момента аз имам право по всяко време да ги виждам и да ги взимам”, добави още Андреа.
Жената на актьора Васил Драганов с кошмарен разказ за ужаса, през който преминава
Според нея е много, много важно да се говори за темата за домашното насилие. “Децата са изключително наранени и затова не искам да влизам в подробности. Искам да затворим тази тема и не мислих по никакъв начин да уроня престижа на Васил, но за съжаление той каза неща, които дълбоко ме засегнаха и не кореспондират с истината. Искам и двамата да се постараем нашите деца да растат като личности и да станат добри хора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой е най-секси участникът в Survivor 7

Вече научихме, че първите отпаднали от седмия сезон на Survivor са Стефани Разсолков и Златомира Опрова. Докато първата си тръгна по собствено желание, то втората бе елиминирана след като стана ясен зрителският вот. И докато на оцелелите в предаването тепърва им предстои още да свикват с новата обстановка и да […]

Subscribe US Now