Ето го новия партньор на Деси Стоянова, който смени Кадиев в “Преди обед”

Вече няма да виждате Деси Стоянова и Сашо Кадиев един до друг в ефир, а новият екранен партньор на усмихнатата брюнетка тепърва ще приковава вниманието.

От 4 септември (понеделник) любимото дневно токшоу “Преди обед” влиза в нов дом и ще зарадва зрителите с изцяло обновен формат. До Деси Стоянова, както стана ясно, вече няма да застава Александър Кадиев, а чисто нов екранен партньор – отново актьор – Петър Дочев. Всеки делничен ден двамата ще обсъждат любопитни и вълнуващи теми с интересни събеседници.
Изненадваща рокада в bTV: Ето коя засукана красавица сяда в стола на Деси Стоянова

Богатото разнообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които обещават качествено развлечение пред екрана за зрителите на bTV. За прекрасната атмосфера в студиото и за аудиторията пред малкия екран ще допринесе не само новият творчески тандем на Деси и Петър, но и новият дом на предаването.
Деси Стоянова отслабна драстично, ще се счупи, вижте как посрещна Кадиев СНИМКИ
Той е създаден в новия студиен комплекс на bTV според изискванията за green filming практики и е изграден с екологични и устойчиви природни материали, мултифункционални зони, възможности за паралелно заснемане и излъчване на повече гости и тематични рубрики, модерна LED осветителна и аудио-визуална техника. Цялото пространство създава неповторими усещания за мястото у дома, където сядаме със семейството или с приятели и говорим за наистина важните неща в ежедневието – кино, обществени процеси, интересни истории, важното от живота в България и света.
Около новия водещ Петър Дочев пък, тепърва ще се шуми, защото той е една от младите надежди на българското кино и театър. Естествен, непринуден и изключително талантлив, Дочев пленява публиката с харизматичното си излъчване и професионализъм. Роден е в Бургас, където завършва гимназия с профил география.

В тийнейджърските си години той се увлича по бойните спортове и усилено тренира киокушин карате. В един момент обаче музиката го завладява и предопределя артистичния му път в живота. Преоткрива изразяването чрез нотите, а след това и актьорството на аматьорско ниво.

Веднага след завършването на средното си образование Петър е приет в НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов. Завършва Актьорство за драматичен театър през 2015 г. Едва дипломирал се, през същата година Дочев е поканен на щат в Младежкия театър “Николай Бинев”, където прекарва три години преди да излезе на свободна практика.
В момента Петър Дочев играе на сцените на Народен театър “Иван Вазов”, Драматичен театър Пловдив, Театрална работилница “Сфумато”, Театър “Азарян” и “Топлоцентрала”. Популярни постановки с негово участие са “Някои го предпочитат…”, “Кухнята”, “Срещу течението на Хъдсън”, “Стъклената менажерия”, “Под купола небесен”, “Одисей”, “Не падай духом” и др. Снимал се е за няколко български филма и сериал, а сега приема предизвикателството да седне до Деси Стоянова като водещ на делничното токшоу на bTV “Преди обед”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Салма Хайек и другият специален мъж в живота й

От 2009 г. Салма Хайек е омъжена за Франсоа-Анри Пино. Любовната им история определено е достойна за филм и двамата изглеждат по-влюбени и щастливи от всякога, въпреки че са женени вече близо 15 години.  Но, оказва се, в живота на актрисата има още един много важен мъж. И той е не […]

Subscribe US Now