Криси Тейгън и Джон Леджънд пак го направиха

Семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън стана малко по-голямо. Бебето на двойката се е родило в петък, 13 януари, потвърди гордият баща часове след пристигането на детето си.
Джон Леджънд каза на публиката по време на концерт, че са посрещнали “малкото бебе тази сутрин”.
“Какъв благословен ден”, с вълнение сподели той. Певецът добави, че въпреки че “не е спал много”, той се “чувства енергичен”, след като е прекарал “много време” в болницата, пишат от People. 
Присъстващите на специалното събитие веднага се насочиха към социалните мрежи, за да споделят голямата новина за бебето.
“Джон Леджънд току-що ни каза, че му се е родило бебе тази сутрин”, написа един посетител на концерта.
Раждането на бебето им идва, след като двойката преживя сърцераздирателна загуба на дете по време на бременност през октомври 2020 г. Криси Тейгън и Джон Леджънд има още две прекрасни деца – син на име Майлс Тиодор (4½ г.) и дъщеря Луна Симон (6½ г.)
В интервю с People през март, изпълнителят говори за подготовката на семейството си за новото им попълнение.
“Всички сме развълнувани”, каза тогава Леджънд, “и, знаете ли, децата ми са достатъчно големи, за да осъзнаят наистина какво се случва, така че с нетърпение очакват да имат нов брат или сестра в живота си. И мисля, че ще бъдат много добри в това да са батко и кака.”
За момента не е ясно какъв е полът на бебето, нито какво е името му, но сме сигурни, че съвсем скоро ще разберем. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители

Семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън стана малко по-голямо. Бебето на двойката се е родило в петък, 13 януари, потвърди гордият баща часове след пристигането на детето си. Джон Леджънд каза на публиката по време на концерт, че са посрещнали “малкото бебе тази сутрин”. “Какъв благословен ден”, с вълнение сподели той. Певецът добави, че […]