Още една красавица обърна гръб на bTV и вече ще се изявява като…

Спортната журналистка Елена Яръмова, която преди време напусна екипа на bTV, сега ще учи прохождащи журналисти как да се държат пред камера и да дават интервюта.

По същия начин, както колежката й Деси Стоянова, която и досега обаче продължава да води предаването “Преди обед” в медията, но за разлика от Стоянова, която заложи на живи семинари, Яръмова ще се записва видеоуроци.
Деси Стоянова каза какво ни очаква

Освен това докато семинарите на Деси Стоянова са адресирани към бизнеса, то тези на Яръмова ще бъдат насочени към младите хора и по-нататъшното им кариерно развитие, пише “Факти.бг”.
Финансирането на видеоуроците е по програма “Еразъм+”, а заглавието на проекта е “Изрази себе си с думи, не с удар”.
На Яръмова й предстои да запише и видеоуроци за езика на тялото. А доколко това й начинание ще бъде доходоносно и успешно и за в бъдеще, ще почакаме, ще видим.

Съпругата на бившия спортен коментатор Алекси Сокачев, който към днешна дата работи за УЕФА, вече е записала двучасово интервю с Ивет Лалова, която е живият пример за това как, когато можеш да говориш добре и имаш увереност и позитивно излъчване, на хората не само им е приятно да те слушат, а и ти имат доверие./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Саня Борисова и Ники Илиев се събраха и... СНИМКА

Старата любов ръжда не хваща, така казват. И тук изникват имената на Саня Борисова и Ники Илиев, които бяха дълги години една от най-обсъжданите светски двойки у нас. Сега двамата отново са заедно, но за разочарование на общите им фенове – не като любовна двойка, а като партньори в професията. […]