Алек Младенов вече не се крие

След шокиращия финал на “Ергенът 3”, в който Алек предпочете да си тръгне сам, а не с някоя от финалистките Маги и Надежда, той стана жертва на много критики и нападки от страна на зрителите на шоуто, което явно го беше провокирало да се покрие за известно време.
Основната критика към Алек Младенов беше, че е мамино синче, защото именно след откровеното неодобрение на майка му към двете финалистките той обяви чрез видео запис, че не желае да гради сериозни отношения с никоя от тях.
Близо два месеца след финала на предаването, по всичко личи, че Алек вече няма намерение да се крие. Той се появи на фестивала Aniventure Comic Con през уикенда, който събра на едно място не само всички любители на манга, аниме, косплей, гейминг, графити, комикси и кино, но и тримата участници от “Ергенът” през годините.
Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов позираха заедно с широки усмивки, като снимката им се появи в социалните мрежи на събитието. Феновете на любовното риалити предаване не си спестиха поредните критики към последния участник в “Ергенът”.
“Добре, че майката на Алек го е пуснала да дойде да си играе с другите ергени”, пише един от феновете в Instagram страницата на Aniventure Comic Con, докато друг добавя: “Хващам се на Бас, че майката на Алек е там някъде и го чака.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Повече от година заедно - на какъв етап е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

Само преди два дни излезе първият тийзър на така очаквания филм с участието на Брад Пит за F1. Освен че вече всички можем да задоволим любопитството си около това, което предстои, първите кадри са били показани и на състезанието на пистата Silverstone във Великобритания от изминалия уикенда. А там актьорът […]

Subscribe US Now