Още една участничка от “Ергенът” е аут, а друга награби Виктор в страстна целувка

От “Ергенът” отпадна още едно от момичетата, които се борят за сърцето на красивия джентълмен Виктор Стоянов. Той трябваше да вземе тежкото решение да изгони още една от красивите девойки. 

А малко преди да се осмели да каже на глас решенеито си, той се усамоти с друга участничка и изглежда прехвърчаха искри между тях двамата, а разговорът им приключи с гореща и страстна целувка. 
35-годишната Полина Иванова от Русе се оказа безинтересна за Виктор и той реши да й резне крилата и да не й дава шанс за победа. Тя си тръгна с усмивка от красивата вила в Турция, където се снима форматът. 
  Полина Иванова
Малко преди това Виктор се усамоти в градината с певицата Ева. Напористото момиче, което обича да бъде център на вниманието, до такава степен скъси дистанцията с красиви ерген, че той не издържа и я целуна. Явно и на двамата им хареса усещането, тъй като го повториха. 
Припомняме, че досега Виктор е дарявал с целувка единствено Людмила, но тя беше далеч по-сдържана в сравнение с тази, която показа с Ева. Всички зрители се питат дали тя ще бъде избранницата на финала и дали ще се получат нещата между Виктор и Ева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg