Марк Зукърбърг с брада – истинка или не е новата визия на милиардера

Няма как да не ни направи впечатление, че през известно време Марк Зукърбърг намира някакъв начин, по който да стане един от най-обсъжданите хора в социалните мрежи.
Сега това отново се случи, но не милиардерът и основател на Facebook има основната вина за това. Миналата седмица Марк Зукърбърг публикува видео в профила си в Instagram, с което имаше за цел да обяви, че е пусната нова версия на изкуствения интелект на Meta.
Но не всички хора и негови последователи са се интересували най-много от казаното във видеото. А по-скоро от визията му. Майк Ръндъл е използвал способностите си във Photoshop, за да изреже снимка от видеото на Зукърбърг и да я обработи, пише People.
След намесата му виждаме една доста различна и секси версия на Марк Зукърбърг с брада. Визия, която се харесва на много хора в социалните мрежи, които смятат, че по този начин основателят на Facebook изглежда много секси и привлекателно.
Като повечето коментари се обединяват около шеговития тон колко много може брадата да ти промени живота. Оказва се, че много хора първо са видели обработената снимка и просто са си помислили, че Марк Зукърбърг наистина вече изглежда по този начин. И са останали разочаровани, когато са разбрали, че брадата му е плод на обработка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Крис Прат и Катрин Шварценегер ядосаха хората с разрушването на къща за 12 милиона

Сравнително често научаваме за големите покупки на холивудски звезди. Като тук не визираме коли, а имения, които струват милиони долари. Не е рядкост звездите да похарчат милиони, за да купят даден имот, а след това да го съборят до основи, за да построят имение по техен вкус. Адел например направи […]

Subscribe US Now