Янита Янчева ни кара да се изпотим – в преносен и буквален смисъл

От време на време хвърляме по едно око на профила на Янита Янчева в Instagram, защото там винаги е интересно. Я ще се появи някоя секси снимки от поредната ѝ ваканция, я ще ни зарадва с някоя полезна тренировка.
А когато съчетава и едното, и другото, винаги ни оставя без думи. От последното клипче на инфлуенсърката в социалните мрежи виждаме, че прави това, което умее най-добре – да показва изваяното си тяло, докато тренира.
Янита неведнъж е демонстрирала, че където и да се намира – вкъщи или някъде на почивка, от изключително значение за нея е винаги да бъде във форма. Затова и използва всяка възможност, за да тренира.
А има ли желание, човек винаги намира начини. Точно това показва Янита за пореден път, този път в Тулум – една от любимите ѝ дестинации, която се превърна и в настоящ дом за инфлуенсърката. Фитнес моделът ни учи как само с помощта на ластици можем да си спретнем една доста натоварваща и ефективна тренировка, докато събираме тен.
Истинско удоволствие е човек да наблюдава как Янита спортува по бански, а и винаги има какво да научи от нея, ако иска поне малко да се доближи до ослепителния начин, по който изглежда тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Янита Янчева ни кара да се изпотим - и в преносен, и в буквален смисъл

От време на време хвърляме по едно око на профила на Янита Янчева в Instagram, защото там винаги е интересно. Я ще се появи някоя секси снимки от поредната ѝ ваканция, я ще ни зарадва с някоя полезна тренировка. А когато съчетава и едното, и другото, винаги ни оставя без […]

Subscribe US Now