Специалният ден на Кейт Мидълтън

Едва ли има по-натоварени членове на кралското семейство в последните дни от принца и принцесата на Уелс. В началото на седмицата те участваха в отбелязването на Деня на Общността на нациите, а в края й имат още по-специален ангажимент.
На 17 март, както всяка година, се чества Денят на свети Патрик, покровител на ирландците. Макар да се чества масово в цяла Ирландия, Великобритания и всички ирландски общности, тази година денят е специален за Кейт Мидълтън.
Защото за първи път го отбелязва като полковник на Ирландската гвардия – титла, която получи от съпруга си, когато Уилям стана принц на Уелс, след като баща му стана крал. Уилям е полковник на Уелската гвардия.
Кейт беше избрала палто-рокля в свеж зелен цвят на Catherine Walker, комбинирано с обувки и шапка в същия цвят. Освен усмивката, която грееше на лицето й, на ревера й пък грееше златна брошка детелина – символ на Ирландската гвардия.
Част от активностите й за деня, в който беше придружавана от съпруга си във военна униформа, включваше раздаването на традиционните стръкове детелина на всички офицери и войници, както и на ирландската хрътка, която е талисман на гвардията.
Денят на Уилям и Кейт завърши с тържествени речи от страна и на двамата. Както и почерпка с бира Guinness в столовата на батальона, където в тяхна чест бяха вдигнати три наздравици, разказват още Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кметът на Варна призова министъра на туризма да отмени схемата за бараките в Златни пясъци

Кметът на Община Варна Иван Портних призова министъра на туризма Илин Димитров да отмени схемата за бараките в курортен комплекс „Златни пясъци”.  “В Община Варна има получена схема за преместваеми обекти в курорта, подписана през 2020 г. от зам.-министър Ирена Георгиева,… Източник: Lifestyle.bg