Елица изригна след хейта и “Игри на волята”: Никога повече… СНИМКИ

За Елица преживяното в “Игри на волята” със сигурност ще остане незабравимо, поне що се отнася до бурните емоции, които тя нямаше как да скрие от никого. Но и не само. Представянето на олимпийската ни медалистка до момента е доста спорно, което предизвиква е не малко реакции в социалните мрежи, а и сред останалите участници.

Брюнетката на момента просто отказва да се съобразява с тактиките на другите и се води от най-силното чувства на този свят – любовтта. В същото време – нейният любим Алекса, който е в конкурентен отбор, не изневерява на принципите си и подкрепя останалите само да му се отдаде такава възможност. 
Заляха сръбската звезда в “Игри на волята” с тотален хейт заради… СНИМКИ

Затова и вероятно не е изненада за никого, че Елица е категорична, че повече не би участвала в риалити формат, но не защото не ѝ е харесало в “Игри на волята”, а за да не допуска повече непознати хора в личиня си живот. “Това излизане от зоната ми на комфорт е достатъчно приключение”, призна тя наскоро в Инстаграм. 
Подло същество, гадина, гнила душица! Мрежата хули Елица от “Игри на волята” заради… СНИМКИ
А по повод хейта, който се изля върху нея, спортистката казва: “Хейтърите са индивиди, не личности, които страдат от липса на самочувствие”. Медалистката ни признава, че гледайки шоуто, вече си е променила мнението за някои от участниците, с които е делила един покрив, но не конкретизира за кого става въпрос. 

Елица мечтае за голямо семейство, с поне 4-5 деца – разбира се, можем да предположим, че вижда всичко това с Алекса, с когото са заедно от две години.
Любопитна подробност е, че Елица често бърка български и сръбски думи, въпреки че е българка. Обяснението е, че от година и половина тя живее в Сърбия, където основно се говори на сръбски, но пък на двамата с Алекса скоро им предстои да се преместят да живеят в София./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Крал Чарлз и едно дългоочаквано съобщение

Промените в британския кралски двор се случват бавно, но славно. Новият крал заяви нееднократно, че иска една “по-обрана” монархия без излишни помпозности. Също толкова скромна се очертава и церемонията по коронацията му, около която имаше доста спекулации. Преди ден Бъкингамският дворец официално обяви на коя дата ще се състои тя, […]