Какво се случва: Пипнаха Виктор от “Ергенът” да се целува с мъж СНИМКА

Няма шега, няма измама, “Ергенът” Виктор Стоянов лъсна на снимка, на която е нацелуван от…продуцентът на шоуто Радо Тушев. 

Веднага след старта на “Ергенът” се заговори, че накрая Виктор ще избере продуцента и с него ще си тръгне от красивия курорт в Турция. Хиляди мемета свързваха двамата, а снимката затвърди техните отношения. 

Кадърът е направен по време на партито по случай финала на успешното шоу. Виктор е в средата и получава целувки и по двете бузи – от едната страна е продуцентът на шоуто, а от другата – Александра Гърдева, която се разписа с най-много срещи с мачото по време на целия сезон на предаването. 
Виктор благодари на продуцентите, че е получил покана да се включи в това магическо шоу и че е изживял всички тези прекрасни моменти. Той избра Виктория за победителка, но нямаше друг избор, след като любимката му Алекс се отказа от него на крачка от финала. 
Към днешна дата Виктор не говори с Виктория, а с Александра са станали изключително близки. Носят се дори слухове, че са новата светска двойка, но те категорично отказват коментар по темата на този етап./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Яна Маринова призна кой я мачка в трудни моменти СНИМКА

Актрисата Яна Маринова направи шокиращо признание за невероятно откритие за себе си, което е установила наскоро.  Звездата от филма “Диви и щастливи” говори за това какво я ядосва, как реагира и в такъв момент кой се опитва да я смачка най-много.    “Когато съм изморена, съм склонна да унищожа всичко, […]