Джина Стоева показа какво се случва в момента на Рилските езера с братството на Дънов СНИМКА

Певицата Джина Стоева сбъдна една от отлаганите си мечти, а именно да се включи в в танца Паневритмия на поляната при езерото Бърбека в Рила.

С него те посрещат Божествената нова година на 19 август, според учението на Бялото братство. Днес е и Преображение господне по стар стил. Всяко лято в местността,  където са седемте Рилски езера, се провежда Духовна школа, както някога Учителя Беинса Дуно, познат като Петър Дънов, е провеждал там събори на последователите на Бялото братство. Тази година съборът е за стотен път.

Организирани в няколко концентрични кръга на поляните под ритъма на цигулки от оркестър в центъра, участниците изпълняват каноничен за Братството танц. Паневритмията започна в 10.00 часа.

Преди това рано сутринта на молитвения хълм хората посрещнаха изгрева на слънцето и Слънчевата нова година. През целия ден се организират молитви, беседи, от Бялото братство празнуват. 
Лифтът до хижа “Рилски езера” днес работи с удължено работно време – от 6:30 часа сутринта до 20:00 часа вечерта. От Националния парк “Рила” осъществяват контрол – има и ограничение за броя на участниците в лагера на Братството – до 60 палатки и до 200 души. Дали това се спазва се следи с дрон. Лагерът ще остане до 1 септември.
В последните година Джина Стоева е открила учението на Петър Дънов и все повече се увлича по духовното. Не случайно се запали и по йогата, а сега се кани да стане дори инструктор./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-голямата глоба в света на американския футбол е факт

Скандалите около популярни спортисти не са никаква рядкост. Един от последните такива е с куотърбека на Кливланд Браунс – Дешон Уотсън. Той бе обвинен от над 20 жени, че в периода 2020-2021 г. в сексуален тормоз. Всички тези жени са масажистки, с които Уотсън се е свързал, а когато се […]

Subscribe US Now